Architectuur,  Bouw,  Branding,  Business,  Fotoshoot,  Interieur,  Portfolio,  Projecten

The Flint in Gorinchem

Gorinchem is weer een culinaire hotspot rijker! Aan de Langendijk is afgelopen week The Flint geopend!

The Flint kenmerkt zich door het werken met uitsluitend vlees van hoogwaardige kwaliteit, bereid op een Mibrasa. Deze gesloten houtskoolgrill haalt de smaken van de gerechten in meerdere lagen naar boven. In elke hap van het fijne vlees van lokale herkomst proef je de liefde voor de natuur en de pure, aandachtige, bereidingswijze.

Na een grondige verbouwing van het pand een aantal foto’s gemaakt van deze schitterende nieuwe aanwinst voor Gorinchem. Ook tijdens de proefavond deze prachtige stukken vlees en gerechten mogen fotograferen. Geniet; met een hoofdletter G!

Kom snel eens kijken aan de Langendijk en maak je reservering via de website: www.theflint.nl